Συγκινητικά καρέ από τη στιγμή που οι πυροσβέστες καταρρέουν αντικρίζοντας το φρικτό τροχαίο του νεαρού ζευγαριού.

Έχουν συνηθίσει να βλέπουν σκληρές εικόνες στους δρόμους μιας και είναι αυτοί που καλούνται και φτάνουν πρώτοι στα σημεία όπου σημειώνονται τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα.

Πολλές φορές η δική τους προσπάθεια να απεγκλωβίσουν τους ανθρώπους από τα συντρίμμια, είναι καθοριστική και σωτήρια, αφού ακολουθούν οι διασώστες.

Μία μάχη με τον χρόνο που μπορεί και σώζει ζωές.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, οι πυροσβέστες λύγισαν μπροστά στο φρικτό θέαμα των δύο νέων παιδιών που έσβησαν στην άσφαλτο. Ο φωτογραφικός φακός του ekriti.gr κατέγραψε σε συγκλονιστικές εικόνες την ψυχολογική κατάρρευση των πυροσβεστών που αντίκρισαν το αποτρόπαιο θέαμα.Συγκινητικά καρέ από τη στιγμή που οι πυροσβέστες καταρρέουν αντικρίζοντας το φρικτό τροχαίο του νεαρού ζευγαριού.Συγκινητικά καρέ από τη στιγμή που οι πυροσβέστες καταρρέουν αντικρίζοντας το φρικτό τροχαίο του νεαρού ζευγαριού.Συγκινητικά καρέ από τη στιγμή που οι πυροσβέστες καταρρέουν αντικρίζοντας το φρικτό τροχαίο του νεαρού ζευγαριού.Συγκινητικά καρέ από τη στιγμή που οι πυροσβέστες καταρρέουν αντικρίζοντας το φρικτό τροχαίο του νεαρού ζευγαριού.Συγκινητικά καρέ από τη στιγμή που οι πυροσβέστες καταρρέουν αντικρίζοντας το φρικτό τροχαίο του νεαρού ζευγαριού.